053-8800519
help@pcdienstenschede.nl

Computerhulp op afstand

Heeft u problemen met uw computer, maar de internetverbinding werkt wel? Dan kunt u gebruik maken van de dienst computerhulp op afstand. Met behulp van het programma CrossLoop kan ik met u meekijken op uw computer en uw pc bedienen. Dit gebeurd uiteraard alleen met uw toestemming.

Hoe werkt computerhulp op afstand?

Download Crossloop en installeer deze volgens de instructies. Na de installatie start u Crossloop op en kiest u voor de optie Delen. U belt met 053-85000519 en geeft mij de toegangscode die Crossloop weergeeft. Daarna klikt u op verbinden.

Kort daarna krijgt u de melding dat ik met u wil verbinden. U klikt op Ja en daarna neem ik de controle van uw pc over. Het is belangrijk dat u tijdens deze sessie niet uw muis beweegt of toetsen aanraakt. Ik kan hierdoor snel uw computerprobleem oplossen of u aanwijzingen geven.

Nadat ik u volledig heb geholpen verbreek ik de verbinding en krijgt u een evaluatieformulier te zien. Hier kunt u uw waardering voor mijn hulp aangeven. Invullen is niet verplicht.

Op basis van de benodigde tijd stuur ik u daarna een factuur. Heeft u een servicecontract, dan wordt de sessie hiermee verrekent.